Elalvás előtt kb. mennyi idővel nem érdemes enni?
szósem volt róla h egy éjjel elpusztulnak az izmaid. (itt jegyezném meg, hogy aközött, hogy " hogy ne pusztuljanak az izmaid éjjel" és hogy " hogy el ne pusztuljanak az izmaid éjjel" jelentős különbség van. én az elsőt variációt írtam, te meg úgy reagáltál, mintha a másdikat írtam volna. na akkor kinek is kéne tudni olvasni és értelmezni? :) )
De mivel ugy feltételezzük, hogy napi rendszerességgel a "6 után nem evés" elmebajt követi, ezért hosszú távon, már lehet rá számítani, hogy nem fog jót tenni az izmainak.
A 8 tojást 6 után dolgot meg ugy értettem, hogy hajnal 3ig fentvan még. 9 óra alatt 6 tojás azért nálam nem számít teletömésnek :) ezt félreértetted gondolom
jó, igen, van minimális izomlebontás, mivel alvásközben nem eszünk, de a minimális még mindig jobb, mint a drasztikus :) de ha nem számít az izomlebontás, csak, hogy ne raktározzon zsírt, akkoris egyen valamit, mer' lelassul az anyagcseréje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!