Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hízni szeretnék, de nem tudok...

Hízni szeretnék, de nem tudok mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Már évek óta próbálok hízni 20-25 kg kéne, de még 2 kiló se jön rám akár mennyit eszem. Leszoktam a dohányzásról, viszont amíg nem cigiztem azelőtt sem híztam. Rendszeresen táplálkozom, ugyan azt mint mások is, és vegyesen. Ha nekiállok gyúrni vagy ilyesmi az sem hat inkább fogyaszt és izom lázam lesz tőle. Régen segédmunkás is voltam 2 évig több cégnél stb ott pedig aztán volt mozgás, gyúrás és evés is bőven. Mégse híztam. BMI szerint kórosan alultáplált vagyok, és érzem is ha jön egy kissebb betegség pl lázas vagyok nátha miatt 1-2 napig máris simán leadok 3 kilót és fél év mire vissza nyöszörgöm és idegesít hogy az amúgy is kevés testtömegemből fogyok le ha pl jön egy betegség. Most jelenleg 59-60 kg vagyok. Orvosnál voltam egészséges vagyok.

22/F

2012. júl. 6. 17:42
 1/9 anonim válasza:
egyél jó sokat és ha lehet sok mekis kaját na attól úgy meghízól mint állat!
2012. júl. 6. 18:56
 2/9 anonim ***** válasza:

Ehetsz bármennyit nem fogsz hízni, tudom én is ilyen vagyok.

Kb 15 év alatt híztam 6 kilót. Ha többet eszem max többet sz@rok. Ennyi, génektől függ szerintem gyors az anyagcseréd.

Sokan irigyelnek érte, köztük a feleségem is. :)

2012. júl. 6. 22:12
 3/9 A kérdező kommentje:

márkó:

a mekis kajától nem hogy nem hízok meg hanem egyszerűen úgy felviszi a savam hogy büfögni tudni képtelenség utánna, és görcsölök minden bajom van tőle.

2012. júl. 7. 10:42
 4/9 anonim ***** válasza:

[link]

na, megnézném, hogy ettől nem hízol!:D

2012. júl. 8. 01:16
 5/9 A kérdező kommentje:

Figy ha lenne 160 ezer forintom -csak- kajára akkor igen biztos nem kérdezném meg senki véleményét már tuti elhíztam volna. Mindenféle űberbrutál táplálékkiegészítőkkel, sehova nem megyek -csak otthon ülök- életmóddal és mindig friss kajákkal aki ezeket el is készíti (vagy én) és még ráadásul 2-3 tíous főttkaja legyen amiket leírtál. Kösz. Ezt rendszeresen elpancsolgatni a konyhába+ másik nap megint valami újat hozni ugye ebbe nem gondoltál bele te se komolyan mi feladat ezt végig csinálni?

Normál hétköznaphoz hozzá szokott életmódhoz alkalmazható hízókúrára lennék kíváncsi ahol nem napi 6 étkezés 2-3 óránként van leírva 20 féle kajával és mellék opciókkal. Mert aki reggel elindul dolgozni pl és 10-12 órát ott van a melóhelyén hogy a szarba oldja meg hogy neked 2 óránként ilyen kajákat kotyvasszon ? És megsütögetni szépen elkészítgetni stb stb.... Nem 15 éves takony vagyok aki hazajön a suliból és eltartják.

Ne röhögtess már. Sem egy multi milliomos leszármazottja.

ismétlem:

22/F normál, hétköznapi ember aki hétköznapi könnyen beszerezhető gyorsan elkészíthető kajával akarna felhízni mint AHOGYAN MÁSOK IS!!!

2012. júl. 9. 11:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Én csak segíteni szerettem volna. Köszönöm a reakciót, igazán jól esett.
2012. júl. 9. 17:42
 7/9 A kérdező kommentje:
Jajj bocsi nem kiabálással írom ezeket :D csak meglepődtem.
2012. júl. 10. 16:02
 8/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ez testépítőknek való!!!Napi 5x csirke mell?Na ez tuti nem fog hizlalni!

Én is hasonló cipőben járok mint te Kedves Kérdező!

Ez genetika legalábbis az én esetemben.Én még anno valami tömegnövelőt is kipróbáltam és mellé ugyanúgy kajáztam annyi volt az eredmény,hogy a wc kagyló tele lett egy-egy nagydolog után :)de semmi pozitív haszna.

Egy dolog vigasztal ehetek bármit,bármennyit(hidd el ezért sokan cserélnének veled) sőt kedvenc italom a sör na ezt is ihatom hekto számra mert egy icipici sörpocakom sincs 40 évesen :)))

2012. júl. 20. 14:04
 9/9 anonim ***** válasza:
miért ne hízna 5 csirkemelltől? ugyanannyi kalória van benne mint 1,5 tábla csokiban. bocs már, hogy nem cukorral akarom etetni, hanem minőségi fehérjével..
2012. júl. 20. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!