Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyire egészségesek a...

Mennyire egészségesek a házilag készített szörpök? Van-e vitamintartalmuk még?

Figyelt kérdés
Idén a gyümölcsösünk meggy és cseresznye valamint bodzatermését elkészítettük télre szörpnek. Feltevődött bennem a kérdés, hogy mennyire egészségesek ezek a házi innivalók? Van-e vitamintartalmuk még az elrakás után? Valamint ugyanez a kérdés a befőttekkel. Köszönöm!

2012. júl. 4. 21:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha nem fözöd agyon, akkor majdnem minden vitamin megmarad benne. DE ha netán semmi sem maradnak, még akkor is egészségesebbek, mint a boltokban kapható üdítök, amik tele vannak szinezékkel, aromával, tartósítószerekkel meg egyéb mesterséges vegyszerekkel.


Egyébként házi szörpöt lehet fözés nélkül is eltenni, úgy, hogy semmiféle tartósitószer nincs benne, izre is sokkal finomabb, mint a fözött és egészségesebb is.

2012. júl. 4. 21:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Sőt, ha cukor nélkül készíted őket akkor még egészségesek is. A többit leírta az első.
2012. júl. 5. 08:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!