Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől fájhat a hasam? /lennt...

Mitől fájhat a hasam? /lennt bővebben/

Figyelt kérdés
Tegnap reggel ettem chipset, meg ittam energiaitalt, aztán kb 2 óra mulva láttam egy nagyon gusztustalan dolgot, amitől hánytam. Utána egész nap nem ettem, csak este egy pár falat kiflit, néha ittam, de azt is keveset. Nap közben néha megfájdult a hasam, nem nagyon csak egy kicsit, este fájt jobban és most reggel néha beleszúr /csak enyhén/ de számomra ez azért furcsa, mert még soha életemben nem fájt hányás után a gyomrom, csak előtte, de akkorse fájt inkább hányingerem volt. Talán most azért fáj, mert nem betegség miatt hánytam vagy mitől szerintetek?
2009. júl. 8. 08:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy a hasad vagy a gyomrod fájt... Lehet, hogy elkaptál egy ilyen gyomorra-belekre menő vírust, ámbár az általában hőemelkedéssel vagy lázzal jár. Vagy felment a savad. De ha a hasad szurkál, az más. Amúgy meg chips és energiaital a reggelid? :)
2009. júl. 8. 08:40
 2/8 A kérdező kommentje:

Jahh, igen a gyomrom fáj, nem a hasam, ilyen szórkáló fájdalom néha...

Chips és energiaital...hát igen tegnap épp ehhez volt kedvem :) most egy ilyen tökmagos péksüteménnyel próbálkozom :D

2009. júl. 8. 08:47
 3/8 A kérdező kommentje:
de amúgy más bajom nincs, láz szédülés meg ilyenek csak ez szúró fájdalom néha!
2009. júl. 8. 08:48
 4/8 anonim ***** válasza:

itt fent fáj ahol a gyomorszáj találkozik a bordákkal?

mertha igen, akkor az elfog múlni, a hányástól van, h megeröltetted ott a gyomorszájadat.

2009. júl. 8. 12:04
 5/8 A kérdező kommentje:
Mostmár egy ideje nem érzem a fájdalmat, de nem a gyomorszájamnál fájt, hanem lejjebb.
2009. júl. 8. 13:50
 6/8 anonim ***** válasza:

nem vagy véletlenül bulémiás.. ha még soha nem fájt... akko nagy baj lehet. Szerintem próbálj ne hányni többet!

Szurkolok!

2009. júl. 10. 23:03
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem hinném, hogy bulémiás vagyok :D Amúgy azóta már nem is fáj, csak megilyedtem, hogy mitől fájhatott.... meg nem is szoktam sokat hányni, max fél évente, évente mikor beteg vagyok, most meg ez az ocsmény dolog kavarta fel a gyomrom amit láttam :S

a bulémiának meg lennének ilyen tünetei, hogy kövérnek érzem magam, meg ilyenek, nem?? mert az nincs....

2009. júl. 11. 12:15
 8/8 anonim ***** válasza:
egyébként az energiaital sok gondot akozhat!!a barátom néha megiszik 2-3at és utána megy a hasa!!és azt mondja h nem attól!!pedig saját tapasztalat hogy ha néha iszok is 1et(buli alkalmával),szörnyen érzem magam utána,kikészül a gyomrom!!
2009. júl. 16. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!