Nagyon félek! Ez lehet gyomorfekély/gyomorvérzés? Vagy mi?
Figyelt kérdés
Ugyanannyit eszem,mint eddig,mégis sokkal többször megyek wc-re és sokkal több is a széklet. Általában barna,de sokkal darabosabb,és kevésbé megemésztett darabokat is tartalmaz(olyant is,amit meg kéne emészteni,nem csak olyant mint pl a kukorica szokott lenni),és vannak benne kávébarna,nagyon sötét sávok,részek. Semmi fájdalmam nincs a gyomromban,csak vesetájon,ha fekszem,de szerintem ez az ülőmunkától van,nem is feltűnően bűzös a széklet,laza is,de mintha kisebb lenne az étvágyam(bár ez lehet a meleg miatt is),és legszívesebben aludnék egész nap.(ezért is jutottam el ide,mert olvastam,hogy az enyhén szivárgó vér miatt vérszegénység lehet,és ez fáradékonyságot okoz) Rendesen táplálkozom,nyers zöldségeket,húst,mindent,sok folyadékot(főleg vizet) iszom,szóval ez nem lehet gond. Viszont nagyon megijedtem,lehet,paranoia,de akkor is.2012. jún. 24. 12:28
1/2 anonim válasza:
Egy kérdést meg ér az orvosnál. De ha probléma van akkor sem a gyomrodban, hanem inkább a beleidben. Ha gyomorfekélyed lenne álladóan égne a gyomrod, főleg, ha üres.
2/2 anonim válasza:
A zöldségeket nem egészen emésztjük meg a cellulóz tartalmuk miatt - ezért maradhatnak darabok. A gyomorvérzés egyik tünete az ún. melaenás (melénás) széklet, ez emésztett vért tartalmaz - ettől fekete. Szurokszékletnek is hívják.
Ha huzamosabb ideig fennállnak panaszaid, érdemes vele orvoshoz fordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!