Gyomorfekély? Belehalok a fájdalomba!
Figyelt kérdés
18 éves vagyok,jó pár hónapja nincs normális székletem mindig megy a hasam. Tegnap óta annyira fáj a hasam hogy nem tudom elmondani. Sajnos,itt ahol élek olyan "orvosok" vannak,akik magasról tesznek arra hogy mi van velem. Voltam gasztroenterológián ahol azt mondták Laktóz érzékeny vagyok. Nem eszem tejeset még sem szüntek meg a tünetek. Mit tehetnék még? Volt valakinek ilyen problémája?2012. febr. 7. 11:39
2/9 A kérdező kommentje:
köszi!
2012. febr. 7. 11:47
3/9 anonim válasza:
A hasad /alul/vagy a gyomrod 6feljebb, a szegycsont alatt/ fáj? Nem mindegy. A gyomorfekély saját diagnózis vagy orvosi?
4/9 A kérdező kommentje:
A hasam,nem a gyomrom. Saját,már nem tudok mire gondolni.
2012. febr. 7. 11:55
5/9 anonim válasza:
Addig menj a dokihoz, amíg rá nem jön a problémára.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi,az lesz. Székletmintából szerinted meg lehet mondani? Mert a tükrözésre nem szeretném magam ráadni!
2012. febr. 7. 11:58
7/9 anonim válasza:
Székletmintából és azt hiszem, szoktak labor vizsgálatot kérni.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,hasznos volt!
2012. febr. 7. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!