Hogyan lehetne meggyőzni valakit arról, hogy túl sok cukrot ad a gyerekének?
Figyelt kérdés
2012. jún. 17. 12:11
1/6 anonim válasza:
mutass neki kimutatast, mondd el neki amit te is tudsz a kovetkezmenyekrol. amugy honnan veszed hogy tul sokat ad?
2/6 A kérdező kommentje:
Napról napra szembesülök vele. A tegnapi reggelije egy csomag m&m's és kóla volt.
2012. jún. 18. 13:24
3/6 A kérdező kommentje:
Habár ez egyszeri eset, hogy rögtön reggeli nélkül evett cukrot egyszer fordult elő. De ettől függetlenül sokat eszik, lehet, hogy kitágult a gyomra? 3 éves 21 kg
2012. jún. 18. 13:27
4/6 A kérdező kommentje:
Az is igaz, hogy mindig is duci baba volt. Nem átlagos súlyú, lehet ez genetikai is igaz?
2012. jún. 18. 13:28
5/6 anonim válasza:
en nem vagyok nutricionista, sem semmifele szakember, de az a suly sok egy 3 evesnek. ha az anyat nem erdekli, nem tudom mit lehetne tenni. az en kislanyom 2 eves, 11.5 kg, nem kap cukrot, sem teaba, sem tejbe, sem edesseget. az anya mar valahol a kezdeteknel elrontotta.
vannak szulok/nagyszulok akik ugy gondoljak nem eleg jok, nem szereti oket a gyerek, azt hiszik roluk h szegenyek, nem lesz boldog gyerekkora stb. ha nem kap edesseget a gyerek.
6/6 A kérdező kommentje:
Igaz még én sem vagyok anyuka, de nem gondolom, hogy ez jót tenne a gyereknek. Kaphat édeset, gyümölcsöt, esetleg joghurt stb. De nem hiszem, hogy feltétlen szüksége lenne a cukorra, kólára, chipsre..sőt!
2012. jún. 19. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!