Timiike K. kérdése:
Ezzel a modszerrel lehet fogyni? (LENT)
Figyelt kérdés
19 eves lany vagyok,160 cm,60 kg. 3 eve kezdtem el hiznii,regebb nagyon sovanyka voltam. Naponta 2szer eszek,reggelizek altalaban 3 szelet korpas kenyeret,parizsival es zoldseggel. Ebedelek fott etelt,levest es masodikat mind kenyernelkul. Neha delelott megeszek egy fittness szeletet. Nekifogtam Rubint Reka edzesprogramjainak. Szerintetek igy fogyhatok? Legalabb 6 kg.-ot szeretnek de legjobban 10kg.-nak orulnek. Es kb. mennyi ido alatt mennyit lehet fogyni? Amugy mar vagy fel eve igy etkezem 2szer 1 nap csak SEMMIT nem mozogtam,azert nem fogytam?..2012. jún. 16. 14:58
1/6 anonim válasza:
Legalább három, de inkább 4-5 alkalommal kell étkezni naponta, kisebb mennyiségeket. És persze az összetételre is figyelni kell. Ha jó az étrended, mozgás nélkül is lehet fogyni, de jobb ha mozogsz is mellette.
2/6 A kérdező kommentje:
Koszi,csak az a problema ha en egy picit is tobbet eszek akkor mar hizok. :| Igy hiztam 40 kg-rol 60-ra. Soha nem ettem sokat,viszont ha egy nap megeszek egy csokit vagy valamit az mar 1 het mulva rajtam biztos latszik. Tok rossz,es kellemetlen mert sokszor ehes vagyok foleg este,de tudom,hogy nem "szabad"..
2012. jún. 16. 15:12
3/6 anonim válasza:
sztem ebedböl csak fél adagot egyel,menj el minden reggel futni!
5/6 A kérdező kommentje:
oszinten nem tudom.. 2009-be 2 honapot szedtem fogamzasgatlot amit a menstruacios problemaim miatt irt fel a nogyogyaszom,esetleg amiatt lehet,hogy hizok? de tenyleg csak 2 honapig szedtem.. Yaz volt a neve..
2012. jún. 16. 20:59
6/6 anonim válasza:
Jaa, nem:) Szerintem nem. Csak akik nagyon híznak és alig tudnak fogyni gyanús lehet. De ha végképp nem megy csak akkor kell rá gyanakodni és esetleg más tüneteknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!