Széntablettából mennyit lehet bevenni egy nap maximum? Akkor is lehet bevenni egyet, ha nincs hasmenésünk?
szerintem egy doboznál többet ne vegyél be egyszerre :DD
a széntabletta aktív szén, ami azt jelenti, hogy nagyon nagy felületű anyag, ami segít megkötni a gázokat/folyadékot a belekben - vagyis csak fizikai változást okoz. tehát "hatóanyag" úgymond nincs benne.
ha túl sokat eszel belőle, nehezebben fogsz kakilni, és ennyi. napi 1-et/2-őt simán bevehetsz, ha ízlik
Alapból 5-10esével kell szedni, ha gáz van, nekem patikus azt mondta. 2 nap alatt el kell fogyasztani az egész(30 szemes dobozt) hasmenés esetén.
1-2 szem nem ér semmit.
Bajod nem lehet tőle, mert nem szívódik fel, csak megköti a toxinokat a beledben.
Hát azét nem ajánlott.....
Minek szednéd folyamatosan, ha semmi bajod?
Lehet olyan dolgokat is megköt, amit nem kellene. Nem?
Kedves kérdező!
Ezt így ebben a formában még nem próbálta ki senki sem. Mármint azt, hogy egy gyógyszer, ami egy betegség kigyógyítására való, az megelőzően is hatna. Nem is tudom, hogy jut ilyesmi az eszedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!