Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Megkérhetnék valakit arra,...

Megkérhetnék valakit arra, hogy írna nekem pár (többi lent! )?

Figyelt kérdés

Arra szeretnék valakit megkérni, hogy írna nekem egy étrendet hétfőtől vasárnapig ami egészséges és nem hizlal?

Nagyon sok egészségtelen és gyors kaját eszem és nagyon rossz a közérzetem meg is híztam és ezt nem akarom így folytatni.. :S mert nagyon nem érzem már jól magam.. elég ha csak pl. az ebédet írjátok le, hogy mit egyek és azt is, hogy mit nem ehetek! Szeretnék picit fogyni is de főleg azért akarom ezt, hogy egézségesebben éljek.. ! válaszokat nagyon szépen köszönöm előre is! (20/F)

2012. jún. 12. 14:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
ezt írtad "teljes kiőrlésű pékáruk, cukorból szinte semmit nem eszem (néha mézet), sok zöldség, gyümölcs, búzakorpa, zabkorpa, natúr joghurt. " milyen a teljes kiörlésű? mi az a búza és zabkorpa ? vagy mibe van ez ?
2012. jún. 12. 15:28
 12/16 anonim ***** válasza:

olyan lisztből van ami nem finomított vagyis nem finom lisztből van

ez azért jó mert kevesebbet kell enni belőle de jobban laktat és kevésbé hizlal mint a finomított lisztből készülő

a búzakorpát bármelyik boltba meg tudod venni, vagy ha ismersz bioboltot akkor ott

nagyon ajánlom! a fogyásban is segít

natúr joghurtba keversz 1 evőkanállal és megeszed

a zabkorpával ugyanez van

2012. jún. 12. 15:35
 13/16 A kérdező kommentje:
akkor ezeket a korpákat bioboltba vegyem meg és egy evőkanállal tegyek a natúr joghúrtba és ez egy adag kaja?:D
2012. jún. 12. 15:36
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem az étrendnek kellene legyen az alapja, ha fogyni szeretnél, hanem a mozgásnak. Én bármit megeszek amit szeretnék és tuti feleannyinak látszom kilóban, mint te. Pedig 182 magas vagyok és 100 kg... Azért, mert azonos térfogatú izomnak és zsírnak teljesen más a tömege. Persze ez nem azt jelenti, hogy nincs rajtam egy deka zsír sem. Van, de ha mozogsz és nem csak tingli-tanglira gondolok, akkor menni fognak le a kilók és feljön egy kis izmocska. Nem kell profi testépítőnek lenni, ahhoz, hogy valaki elfogadhatóan nézzen ki. Az orvosom is mindig azt mondja,hogy nem látszom 100 kilónak, pedig ő mér meg és utoljára 99,8 kg voltam. Ha én rákbetegen dupla annyi idősen, mint te tudok normálisan kinézni, neked is menni fog. Csak mozogj!!

36/F

2012. jún. 12. 15:42
 15/16 anonim ***** válasza:

nem azt mondtam, hogy ez legyen az ebéded, hanem mondjuk uzsonna..vagy csak úgy

csak segíteni akartam!!!

2012. jún. 12. 16:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Mi nagyon szívesen segítünk, meg le is írjuk, hogy szerintünk mi, mennyi, hogyan stb. kell, kellene csinálni, ahhoz hogy a célodat te is elérd, de: legalább a kutakodást is elkezdhetnéd te magad is, ha már tenni akarsz valamit a saját egészséged érdekében, ne várd el, hogy minden részletkérdést megoldunk helyetted. Hogyan csinálod akkor végig azokat a dolgokat, amelyek majd a megvalósítás során előjönnek, és ennél sokkal nehezebbek.

2012. jún. 13. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!