A béres csepp hízlal? Aki kipróbálta már mi a tapasztalatai?
Figyelt kérdés
Hízni szeretnék és halottam erről.
Köszönöm előre is a válaszokat :)
2012. jún. 9. 20:46
1/4 anonim válasza:
Én csak két hétig szedtem. Nekem iszonyú hasmenést okozott, szóval én fogytam. Le is álltam vele. De volt olyan csoporttársam, aki hízott tőle, mert javította az étvágyát. Szóval ez is egyénfüggő!
2/4 A kérdező kommentje:
értem.. hát még énsem tudom mert 180 cm vagyok és 52 kg.. ://
2012. jún. 9. 20:55
3/4 anonim válasza:
Erősít, a legyengül, lesoványodott, beteg embereket roborálja. Vagyis aki nagyon vékony nehezen, de megindul a hízás, a kövér ember mindentől meghízik nyugi, úgy hogy az ne szedje. Én sovány, sokat betegeskedő voltam és engem energiával töltött, jobb lett az állóképességem és kb. 1 év után elkezdett rám jönni egy kiló, most már 2 éve szedem és most 5 kg-nál tartok.
4/4 anonim válasza:
Nem a csepptől hízol, hanem, hogy - állítólag - étvágyat csinál és többet eszel. Nekem nem csinált, de olyan hányingerem lett minden adag után, hogy azt hittem, ott dobom ki a taccsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!