Miért van az hogy mióta 7 hónapja abbahagytam a gyúrást munka miatt, keményen jön fel az "úszógumi" zsírosodok?
Sportos testalkatom volt,még mindig az de már nem annyira... alkatra nem voltam valami vastag sosem,inkább véknyabb de szálkás,izmos, szimmetrikus testalkatú.... de hogy néz már az ki hogy sportos vagyok, éss az oldalamra és hasamra jön fel a zsír, már elég szépen feljött, és a hasam is kijött,mint a sörhas,de csak enyhén...de azért jól látható ha nem húzom vissza, úgy élem az életem 3 hónapja hogy behúzom a hasam megszokásból hogy sima egyenes legyen...de ha elengedem csúnya...és az oldalam is zsíros....
Kardio edzésben gondolkodom,majd ha vége a melómnak...mert ez így nem mehet tovább, valaki valamilyen vélemény? esetleg tanács? Köszönöm 23/F
Valószínűleg azért még nem vészes a helyzet, ha jók az alapok...
Amíg gyúrtál, feltehetően többet ettél,de nyilván nem csökkentetted a kaja adagokat csak azért, mert már nem edzel. Szerintem neked teljesen felesleges pl. hasizom erősítőket írni, mert úgyis mindet ismered, és hát azok az izmok nyilván meg is vannak még, csak fedve vannak.
Szerintem próbáld ki az otthoni ultrahangos zsírbontót, a Forever Slimet, (heti 45 perc), az segít, hogy újra látszódjanak a kockáid, de nem vesz el sok időt. Ha otthoni gépet használsz, simán titokban maradhat az egész. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!