6,4 az éhgyomri vércukorszintem, diétával lejjebb mehet?
Figyelt kérdés
Tegnap csináltak egy terheléses cukormérést,még nem tudom az eredményt.Kicsit félek, mert nem szeretnék gyógyszert szedni, inkább megelőzni hogy ne emelkedjen tovább ! Ha valaki tud valamilyen gyógyteát ami segít, vagy más megoldást akkor írja meg nekem .2012. jún. 8. 00:26
1/3 anonim válasza:
Kétlem, hogy holmi gyógyteával gyógyítható a cukorbetegség. Majd az orvosok szépen megmondják mit tegyél.
2/3 anonim válasza:
Ez még diétával könnyen karbantartható. Erre normális orvos még nem ír gyógyszert, hanem elsősorban szénhidrátszegény diétát kéne, hogy javasoljon.
3/3 A kérdező kommentje:
Meg van az eredmény a terheléses cukormérésről!
0'- es vércukor : 6,0
120-es vércukor : 6,1
Azt mondta a körzeti orvosom , hogy innentől kezdve diéta.
Szeretnék segítséget kérni , hogy hogyan kezdjem el, ha valakinek van erre diétája , akkor segítsen . Köszönöm .
2012. jún. 17. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!