Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért nem érzem a sós és a...

Miért nem érzem a sós és a cukros ízt? :O

Figyelt kérdés

Tegnap este fogat mostam a fogrém egy kicsit marta a nyelvem, de természetesen ez vele jár. Estére egy kicsit elkezdett zsibbadni, reggelre viszont se a sós ízt se a cukros ízt nem éreztem.

Talán még tart a fogkrém zsibbasztó hatása?

2009. júl. 2. 17:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát ne használd azt a fogkrémet. Aztán majd biztos elmúlik ez a dolog legkésőbb holnapra.
2009. júl. 2. 17:25
 2/7 A kérdező kommentje:

Hát én nem tudom, holnap reggelig akkor nem mosok fogat xD

Lesz ami lesz.

Azért kösz. :P

2009. júl. 2. 19:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Jesszus!Milyen fogkrémet használsz?

Nekem amúgy egy fogkrém sem marja a nyelvem...

Javult azóta?

2009. júl. 4. 12:58
 4/7 A kérdező kommentje:

Hát... javulni javult. Ha jól tudom az édes ízt a nyelvünk hegyével érzékeljük.... ez oké, de én nem ott érzem hanem a nyelvem hátsó részénél xD

Szerintem a fogkrém a hibás..... Nem vagyok beteges típus, én is meglepődtem, amikor tapasztaltam, hogy nem érzem a sós és a cukros ízt..

egyébként amikor a kristálycukrot eszem ( ízpróba) ,akkor olyan mintha homokot ennék..:D Szájbavétel után 5 másodpercre rá kezdem csak érzeni, hogy valami cukrosat eszek. :/

Hát nem tudom, mi van velem, de ha 1 hét múlva nem javul elmegyek a háziorvoshoz.

egyébként 17 éves vagyok

2009. júl. 5. 07:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Elmentél orvoshoz? Mi az eredmény? Mentolos fogkrémet használtál?
2009. júl. 27. 17:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Szia, nem mentem el orvoshoz magától elmúlt. Szerintem egy kicsit a nyelven található ízlelőbimbókat "jegeltem".
2009. júl. 28. 18:52
 7/7 A kérdező kommentje:
igen, mentolos volt :)
2009. júl. 31. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!