Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Segítség! Valami baj van a...

Segítség! Valami baj van a testénképemmel. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem is tudom annyira megfogalmazni a problémámat. 55.6 kg vagyok, és 17 éves fiú. mindig a testemet nézegetem, és vékonyabb meg vékonyabb akarok lenni. Ha a mérleg többet mutat mint amennyit szeretnék akkor rossz kedvem lesz + minden nap csinálok a lenti képhez hasonló képeket. Attól félek, hogy elhízok, hogy lesz egy kis pocakom, vagy bármi. Nem tudom, sohase, hogy elég vékony vagyok-e. Illetve tudom, hogy az vagyok, de nem tetszik, mert mindig úgy gondolom, hogy lehetnék még vékonyabb.Mit tegyek?:S

[link]

17.f

2012. máj. 30. 13:39
 1/3 A kérdező kommentje:
nem tudom mit kéne csinálnom. ha éhes vagyok eszek,de hamar elszalad a ló velem és megkívánok ezt, meg azt:S nagyon rossz
2012. máj. 30. 13:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát...elég gyík vagy. Mint egy végstádiumos rákbeteg. (sovány)
2012. máj. 30. 13:54
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

Ha nem akarsz így járni, mint ez a férfi, akkor keress fel minél előbb egy szakembert. Nagyon nem normális, amit csinálsz. Így is nagyon vékony vagy, de ha még ennél is véknyabb akarsz lenni, akkor nálad valami nagyon nincs rendben.

2012. máj. 30. 14:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!