Hogy fogyózzon egy cukorbeteg?
Ha valaki el van hízva az könnyen cukorbeteggé válhat.
Bármennyire hihetetlen..ennek a típusnak
/elhízásos-cukorbetegség/ van a legtöbb "sansza" arra hogy a cukorbetegségéből kilábaljon. Annyit kellene tennie hogy lefogyjon, és helyre áll a sejtek inzulin rezisztenciája. :
Van inzulin .. de nem tudja a szervezet feldolgozni a bevitt cukrot/szénhidrátot azaz nem hajlandóak a sejtek tovább hízni,de a bevitt szénhidrát ott kering a vérben és ez károsítja a szervezettet,úgy képzeld hogy ez egy cukor-ragasztó..ami gyorsan zsírrá konvertálódna,ha(!) minden jó lenne a szervezetben.
Hogy ne szapuljam tovább a szót...
Mozgás és mozgás .Foci,úszás,fizikai meló,futás,természet járás,és sorolhatnám
A fogyózásban és a cukor problémákban is segítenek az inulin tartalmú élelmiszerek, étrendkiegészítők.
Például a Top Inulin tabletták, vagy az inulin tartalmú (egyébként csicsókából készült)édesítőszerek vagy lekvárok.
Ha többet szeretnétek tudni erről, nézzétek meg itt:
elég, ha betartod az előírást :)
ha napi 1200-1500 kcal-t eszel a megengedett szénhidrátmennyiséggel napi 5-6 étkezésre szétbontva, és ügyelsz a testmozgásra, garantáltan fogyni fogsz. én is 2-es típusú cukorbeteg vagyok, én is lefogytam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!