Szerintettek is híznom kellene? Mennyit? Ha 20 kiflit és 2-3 péksütit megeszek naponta, menni fog?
161cm és 41-42kg vagyok. 20 éves.
A legtöbb ruhaboltban (Zara, Mango, Benetton stb.) a legkisebb méretű nadrág is lóg rajtam.
A mostani nadrágjaim 32-es méretűek és ezek sem feszülnek.. :((
Szerintettek is híznom kellene? Kétségeim vannak azt illetően hogy híznom kellene-e, mert mindenhol mindenki a soványságot/fogyókúrát hirdeti.
Ha jól érzed magad így a bőrödben, akkor nem KELL hízni.
Nem ajánlom a 20 kiflis hízókúrát.
Táplálkozz egészségesen!
Felszívódási zavarod nincs? Hiánybetegségek tüneteit nem tapasztalod?
41 kg valóban kevés, de 20 kiflit nem lehet megenni egy nap, valószínű ilyen alkat vagy, majd 40 után hízol. :-))
Itt vannak tippek, hogy mit egyél:
Szerintem is keress fel egy belgyógyászt, endokrinológust először, mert lehet, hogy valami gond van, amitől nem tudsz hízni. Ha nincs semmi gond, akkor pedig irány egy dietetikus, aki összeállít egy jó étrendet. Semmiképp se kezdj el egészségtelen kajákat zabálni, az nem megoldás, csak mérgezed magad.
Még annyi, hogy igen, kellene híznod legalább egy 5 kilót. Én 160 cm vagyok 47-48 kilóval, de szerintem 50-52 is nyugodtan beleférhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!