Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lactase tabletta? Használ?

Lactase tabletta? Használ?

Figyelt kérdés
Tejcukor érzékeny vagyok már kisgyerek korom óta, elég durván. igazából NEM szeretem , nem érdekelnek a tejtermékek, mivel eleve nem szeretnék olyat enni ami nem természetes, így húst sem eszem. ennek ellenére, a vérképem KIVÁLLÓ, semmilyen hiánybetegségben nem szenvedek a csontjaim erősek, hajam nem hullik, és vékony vagyok... viszont szeretnék néha enni fagyit, mert nyílt egy cukrászda, és egyszer megkóstoltam milyen fagyit csinálnak és baromira finom volt. szóval, ott szeretnék néha enni fagyit. szerintetek beválik ez a cucc? mert 2000 ft egy dobozzal ami drága ha nem válik be...
2012. máj. 17. 17:48
 1/4 anonim válasza:
Én is tejcukor érzékeny vagyok, és én ezt szoktam szedni. Amikor valami tejeset eszek, akkor evés közben beveszek egyet (pontosabban szétrágom, mivel rágótabletta), és utána nincs bajom. Apukám is az, de ő érzékenyebb mint én, és ő van, hogy kettőt is beszed egy alkalommal. Remélem tudtam segíteni.
2012. máj. 17. 18:05
 2/4 A kérdező kommentje:
igen, köszi. akkor belevágok, lesz ami lesz. csak nekem sajnos már csecsemő koromban is gondot okozott a tej... remélem ilyen esetben is használ.
2012. máj. 17. 18:08
 3/4 anonim válasza:
Nekem is kiskorom óta van, a laktóz alapú tápszer miatt.
2012. máj. 17. 18:28
 4/4 anonim válasza:
Remélem neked is használni fog.
2012. máj. 17. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!