1/4 anonim válasza:
A fehér részét /a belsejét/ igen, a sárga részét nem ajánlanám, max. mosd meg rendesen.
2/4 anonim válasza:
Nem túlságosan, még megmosás után sem nagyon ajánlott, mert be van kenve mindenféle vegyszerrel.
3/4 anonim válasza:
Hát mivel ezt több ezer kilométerről szállítják Magyarországra, ahol zölden szedik le, és egy tonna vegyszert nyomnak rá, hogy út közben besárguljon, nem ajánlanám.
De pl. egy otthon termesztett citrom héja egészséges. :)
4/4 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszokat. tehat ha pl bioboltba veszek vagy sajat termest megehetem, mert en ritkan eszem citromot de akkor is csak hajastol tudom:(:) s nem tudtam, hogy a haja (ha nincs permetezve) egeszseges-e.
2012. máj. 14. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!