Megint székrekedésem van, mit csináljak?
Szombatom voltam wcn utoljára, reggel pedig indultunk a barátaimmal strandra, gondoltam majd az úszkálás kihozza belőlem, de sajnos nem így volt, és egész nap szenvedtem! Csepegtettem guttalaxból, bár legutóbb nem nagyon használt(1 hónapja, és egy egész hétig tartott) úgyhogy félek hogy reggelre se lesz hatása a cseppnek.
Tudtok valamit ajánlani? Mit csináljak?
Vegyél kúpot a gyógyszertárba megmondják mi a jó, anyum is keményen küzdött ezzel a problémával, a gyógyszerész ajánlotta és ez bevált. Előfordul, hogy csak a széklet nagyon kemény és egy lazító kúp segít. De van hashajtó kúp is.
De ajánlhatnám a szűzteát, amit a fogyókúrások használnak és én ezerrel le szoktam beszélni őket róla pont azért mert kemény hasmenést okoz és ezen az elven fogyaszt.
Szóval csak egyszer igyál egy erősebbet az nem árt de fogyáshoz pl. ne használd mert a lelked kihajtja belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!