Most melyiket válasszam? Candida diéta, paleo vagy lúgosító diéta?
A körömgombát nem árt kezelni sem. :)
Amúgy mivel én életemben egyetlen "diétát" próbáltam ki és az a paleo volt, így csak azt tudom ajánlani. :) 2009 vége óta paleo étrenden élek és rossz tapasztalatról nem tudok beszámolni ezzel kapcsolatban, csak jóról. Én tényleg úgy érzem, hogy ez az egyik kulcsa az egészségnek. Azért kezdtem bele, mert évekig rosszul voltam az étkezések után és az orvos nem akart komolyan venni. És már az első napokban megszűnt a szinte állandó émelygésem és a gyomorszájamnál az a kellemetlen nyomás. Aztán elmúltak a bőrproblémáim (pattanások, mitesszerek, szőrtüszőgyulladás), lefogytam a súlyfeleslegemet (kb 20 kilót) és így visszakaptam a régi testemet, erőmet, hajlékonyságomat. A gyakori hangulatingadozásaim is megszűntek. És végül még a sporthoz is kedvet kaptam. :) A betegségekből pár nap alatt gyógyulok és szemészen kívül orvos nem látott, mióta paleózom és gyógyszert sem volt még mire szednem azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!