Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Pár hete vettem észre, hogy...

Pár hete vettem észre, hogy ha eszem fáj a gyomorszájam és fel vagyok fúvódva. Nem tudom mitől lehet!?

Figyelt kérdés
Szülinapot tartottunk ma, és amit ettem délután, egy szelet rántott pulykamell, kevés rizs, paradicsom saláta kevés hagymával, és egy szelet sacher torta.Akinek volt ilyen panasza, ossza meg velem. Üdv Zsu
2012. ápr. 21. 23:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Talán reflux lehet. Menj el dokihoz.
2012. ápr. 21. 23:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy sok a savad, nekem a reflux kezdődött erős gyomorszáj fájdalommal, menj el a háziorvoshoz.
2012. ápr. 22. 07:43
 3/4 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a bajom, az orvos azt mondta hogy reflux. Enni se tudok rendesen, mert hihetetlenül fáj. A Renee tabletta nekem segített egy kicsit, de mindenképpen menj orvoshoz.
2012. ápr. 23. 16:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is van ilyen, de nem állandóan, csak alkalom adtán. Mint most is.(Kb. én is ennyit ettem: egy kis húslevest zöldségekkel, egy fasirt, virslisalátával, 2 kókuszkocka)

Eddig tudtam, hogy amiatt fáj, mert nehéz ételt (pl: töltött káposzta) ettem vagy többet ettem, mint amit valójában elbír a szervezetem. (Csak a szemem kívánja effektus)

Ilyenkor nem megy a szél, felfúvódok, fáj a gyomorszájam, s kisugárzik a gerincre.

én tornázok vele (kaszálás karokkal a levelgőbe, törzsdöntés, lépcsőzés,lábemelés, séta), de így is kell pár óra, míg elmúlik.

A Rennie-t régen próbáltam már, s akkor nem vált be, de azóta már biztos többet tud, úgyhogy ki fogom próbálni.

2012. máj. 20. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!