Van valakinek rajtam kívül édesítőszer allergiája? Hogy oldjátok meg a kiküszöbölést?
Igyál gyümölcs leveket ne cukrozott sz..rokat.
Egyél friss alapanyagból készülteket.. és igen mindnek el kell olvasni a címkéjét. mit gondolsz más táplálékallergiások ,hogyan csinálják?
De ez kicsit más,pont tegnap este is megszívtam. Ugyanazt az üditőt szoktam venni sparba mindig,bravo multivitamin. Erre meg tegnap este iszom aztán rosszul lettem persze, és utána olvasom el hogy már raktak bele édesítőszereket:/
Csak ugye 2 éve ezt veszem már, és eddig nem volt benne, főleg olyan apró betűkkel van rá írva és szerintem rá kéne írniuk hogy ezentúl van benne vagy vmi :/
Igyál inkább saját készítésű teát, gyümölcslevet. Sokkal jobban jársz vele!
Amúgy milyen édesítőszerre vagy allergiás?
Az meg hülyeség, hogy a víz nem veszi el a szomjadat. :D Ez csak szokás kérdése.
szerintem az összesre amúgy az vagyok,de legerősebb rosszullétem az aszpartám-tól van az kiüt:) Elhiszem hogy cukorbetegen is nehéz, de az kib*sz*s hogy eddig sose raktak bele és egyik napról a másikra raknak úgy hogy sötétkék alapon fekete miniatűr betűkkel ráírják az összetevőkhöz..pokolian szarul voltam éjszaka!
Az a baj amúgy hogy rengeteget iszok szóval megyek valahova akkoris mindig kell hogy legyen nálam innivaló és hogy teával ezt hogy oldanám meg hogy mire lehűl stb. Gondolkoztam szörpön is dehát azon is ott a kockázat azért. 100%os gyümölcsleveket,1 litereset fél óra alatt megiszom,ahhoz meg drága mulatság. Ásványvíztől meg kiszárad a szám,nem veszi el a szomjam tényleg:/
Mondom ez a cappy meg a lipton zöld tea nagyon jó szomjelvételemre és nincs is benne édesítőszer,de kitudja mikor változik ez meg? Új dolgokban mindig az az első hogy megnézem van-e de hogy több éve iszok valamit és hirtelen nem nézem meg hogy most van -e benne az nehéz akkor is!
Nem jutok így egyről a kettőre sehogysem!
Mindenkinek ment a zöld kéz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!