Ez kb hány kcal? Nagyon para?
Figyelt kérdés
reggelire, egy kis nesquik tejjel, egy kindertojás, egy kis sajtos péksüti, ebédre , egy sajtos péksüti, délután egy répa,joghurt,,banán, és egy 40g-os tejcsoki nyuszi :(
megyek még táncolni ma,és már többet nem eszek..Vészes nagyon?:(
2012. ápr. 11. 15:03
1/10 anonim válasza:
Basszus, én ezt 1 étkezésre megeszem reggel. Hogy bírod? Nem vagy éhes?
2/10 anonim válasza:
Kalóriát tekintve nem vészes, de egészségtelen.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem, tele vagyok :D Mindjárt kipukkanok :( bűntudatom van.. :D
2012. ápr. 11. 15:06
4/10 anonim válasza:
első vagyok
Hány éves vagy és hány kiló?
Attól félsz hogy elhízol?
5/10 anonim válasza:
Szerintem ez tök kevés,és ami a legfontosabb amit már írtak is hogy totál egészségtelen,na jó a répát leszámítva. Normális főtt kaja?
6/10 anonim válasza:
Ebédre egy péksüti? Nekem az az uzsonna :D Ez nagyon kevés.
7/10 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok és 53 kg. Nincs itthon olyan főtt kaja ,amit szívesen most megennék. Ezért ettem össze vissza mindent így ebédre.
2012. ápr. 11. 15:10
8/10 anonim válasza:
Ez miért lenne vészes?
Akkor mit szóljak én:
Reggeli: 4 szelet házi mézeskrémes, 3in1 kávé
Tízórai: sajtos pogik (fornettis)
Ebéd: Tökfőzelék, fasírttal, 4 kocka körtés milka.
Uzsonna: 1 kis tányér tejbegríz
Vacsira szerintem már csak kefírt eszek, meg almát, vagy narancsot.
Ja és diétázom, eddig 4 kg ment le. :D
9/10 anonim válasza:
Hát figyelj szerintem nem vagy túlsúlyos úgyhogy zabálj nyugodtan.
10/10 A kérdező kommentje:
Na az tökjó :DD és minden nap ilyeneket eszel? Én csak súlyt akarok tartani.. Mert én is fogytam már 7 kg-t, csak nagyon félek, nehogy visszamenjen mert nagyon nehezen fogyok, viszont amióta nem fogyózok, nagyon kívánom az édességet...:D de muszáj lesz vele leállni,mert tényleg nem valami egészséges..
2012. ápr. 11. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!