Székrekedéssel mit tegyek?
Figyelt kérdés
Megvan a napi rutinom,megiszom reggel éhgyomorra a kis kávémat és sikerül, kb egy hétig, utána székrekedés. Használtam már teát, valami szirupot,glicerines kúpot, eszem a szilvalekvár ha kell meleg tejjel, guttalaxoztam,hunyadi víz és tisasen kipipálva, most újabban búzakorpát eszem (pfúj), teljeskiőrlésű magvas kenyeret, csoki szóba se jöhet, este nem is eszem, de már nem tudok mit tenni. Doki azt mondta igyak sok vizet, rostot egyek meg nyugalom, semmi stressz, természetgyógyásznál is voltam, szerinte az ideg okozza, pedig nem vagyok ideges. Mit tegyek? Nem akarok nagyon hashajtózni,mert fogamzásgátlót szedek, nehogy baj legyen belőle. Miután " kipucolom" magam egy hétig elvagyok, minden nap van sikerélményem, de utána szenvedek pár napot és kezdődik minden elölről.2012. ápr. 7. 11:30
1/2 anonim válasza:
Lelki háttere: Ragaszkodást jelent a régi dolgokhoz, nehezen megy az adás, az ajándékozás. Sokszor önmagad nem tudod átadni, tudatod nem enged felszabadultan létezni. Ennek okát jó lenne kideríteni, mert addig nincs egészség, ameddig a lelki blokkok ücsörögnek a testben. Ez esetben, az elengedéssel, a feloldódással vannak gondok. A zárkózott, merev gondolkodású emberekre jellemző jobban ez a tünet.
A székrekedés okai: finomított ételek
mozgáshiány
feszültség, stressz
gyógyszerek
2/2 anonim válasza:
Szedj gyógynövényes gyomorkeserű cseppeket, ez nem hajt meg, de serkenti az epe termelődését, így az emésztést, ürítést is. Gyógyszertárban lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!