Hogyan táplálkozzak egészségesen terhesség alatt? Mi az amit szabad enni mi az amit nem?
Én 2 dologról tudok, ami kerülendő: penészes sajtok, ill. salátafélék, amik magukba szívják a "mérgeket" (nitrit).
De gondolom, a kiegyensúlyozott, változatos táplálkozás a fontos, ne vonj meg semmit, de az édesség és a zsíros ételek kerülendők (mind mindig).
szia!
Ne kerüld ki, vessél magot! Nekem is itt nő a jégsaláta a teraszon, én biztos, hogy nem fogom permetezni!
ajánlom a biópiacot, de ha ez nem megy akkor a legközelebbi piacon őstermelőktől vásároljál
kerüld a feldolgozott, tartósított élelmiszereket, főleg a konzervételeket - így a bolti yoghurtokat se ajánlom, mert tele vannak mesterséges anyagokkal, inkább vegyél nyers tejet, rakd egy edénybe es egy nap alatt "megalszik"
a tetejéről szedd le a tejfölt - kitűnő ételekbe és fogyaszd a "yoghurtot" - ezt ízesítheted mézzel vagy házi lekvárral
egyél sok gyümölcsöt és zöldséget, idénye van :)
Ezen kívűl ami nagyon fontos: azt egyél amit kívánsz, ilyenkor a baba kéri, pl. a hugom sose szerette a banánt, de az első babájával minden nap evett, mikor megszülte, újra nem kellett neki a banán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!