Nagyon sovány vagyok, mi a megoldás?
Figyelt kérdés
nagyon sovány vagyok. 55kilo, 17 ves, fiu. Szerintem nagyon gyors az anyagcserém mert minden egyes nap muszáj wcre ülnöm!!! van olyan gyógyszer ami lassitja az anyagcserét? Étkezek normálisan!!!!!!!2009. jún. 13. 00:46
1/3 anonim válasza:
Szia!
Annak csak örülj, hogy gyors az anyagcseréd! ;)
Milyen magas vagy az 55 kg-hoz?
A pajzsmirigy működésedet érdemes lenne megnézetni.
Egyszerű vérvételből megállapítják.
A körzetinél tudod kérni, s ha túlműködik tud téged szakorvoshoz küldeni.
Ha azzal nincs baj, akkor valószínűleg genetika.
S a legjobbat amúgy így is úgyis akkor teszed magaddal, ha egy fehérje dús étrend mellett elkezdesz lejárni edzőterembe és az izomtömegedet próbálod növelni.
Ez persze idő kérdése, de ép testben ép lélek! ;)
És az önbizalmadon is javítani fog!
2/3 anonim válasza:
a magasságodat is jó lenne tudni... De amúgy ha minden nap lekell ülnöd..... az nem jelenti még azt,h gyors az anyagcseréd az azt jelenti, hogy normális az anyagcseréd. A normális étkezésed leírnád? Mindig az étrendben van a hiba még ha azt hiszed, hogy nem is.
3/3 A kérdező kommentje:
170
2009. jún. 13. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!