Ki hány naponta nagy wc-ik?
Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 19:17
22/33 anonim válasza:
Pedig én pl pont ilyen vagyok. Amint felkelek, ez az első dolgom, minden reggel van székletem. Szerintem azért, mert függőleges helyzetben "kirázódik" belőlem... :-)
23/33 anonim válasza:
naponta egyszer, ha olyasmit eszek( narancs, lecsó, szilva), akkor napi kétszer.
24/33 anonim válasza:
De jó itt mindenkinek...
Én gyerekkorom óta küzdök ezzel...
Többnyire hetente, de van, hogy már 4-5 naponta..
Az is előfordul, hogy még ritkábban...
A leghosszabb eddig 1 hónap volt, azért az már régen...
(Iszom rendesen és rostosat is sokat eszem, nem tudom miért, de nagyon utálom)
25/33 anonim válasza:
3-4 naponta. Néha gyakrabban, néha ritkábban. Ez az emésztés gyorsaságától függ.
27/33 anonim válasza:
Miért fura, ha valakinek ez a szokásos reggeli teendője? Az lenne a normális pedig... Mármint az az egészéges. Bár nekem se jön össze csak 2-3 naponta.
28/33 anonim válasza:
Régebben heti egyszer, és tök jól voltam. Mióta nyombélfekélyem van napi 4-5 alkalommal.
30/33 anonim válasza:
Jó kérdés, sokan küszködünk vele. A rendes szabály, amit tudok, hogy reggel 5 és 7 óra között kell letudni. Az egészség vagy a betegség a belekben kezdődik. Egy nagy ember mondta ezt, hátha tudja valaki a nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!