Diéta tippekre lenne szükségem! Miket nem ehetek? Miket nem? Bővebben lent.
Kb 2 hete elkezdtem edzeni fenékre és combra, vádlira. 17 éves lány vagyok, 162 cm 47kg. Teljesen normális az az alakom és csinos, csak a combjaim meg a feneken jó hájas meg plöttyedt... Használom a Leg Magic nevű gépet naponta többször, és 3 napota Rubint Rékázok kb fél órát, emellett sokat vagyok a szabadban, sétálok, lépcsőzök, stb. Azonban a étrendemre egyáltalán nem figyelek oda..
Segítsetek légyszi!! Miket nem szabad ennem semmiképp? Mit tanácsoltok, miket egyek? Az a baj, nagyon válogatós vagyok, nagyon sokmindent nem eszek meg, pl halat, májat, gombát, mazsolát, tejfölt...
Most hogy jön a jóidő,menj el biciklizni az nagyon jót tesz a fenéknek és a combnak is... főleg dombokat mássz meg!
És ha van kedved elmehetnél lovagolni is .... az aztán télleg nagyon jó a fenéknek!!! :)
Enni meg egyél sok gabonapelyhet!!! igyál jó sok vizet!
162 centivel és 47kg-al alultáplált vagy. Semmiképp ne diétázz!
A sport maradhat. Valószínűsítem, hogy az alkatod ilyen, "kinőiesedtél", ezt el kell fogadni.
Nagyon szép lehetsz, inkább hízz, fogyni semmiképp!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!