A kiwi héja ehető?
Figyelt kérdés
Olvastam hogy a kiwi héja tartalmaz " flavonoid antioxidánsok" ami eléggé hasznos lenne a szervezetem számára,googlen is kerestem és valamelyik oldal aztmondja hogy ehető mig a másik nem. Szerintetek?
Köszönöm elöre is.
2012. febr. 19. 20:56
11/11 radames válasza:
En mindig a hejaval eszem...anyum egy gyumolcsraktarban dolgozik es itthon mindig van,napi 2-3-at szoktam enni es hejastol...eddig nem tapasztaltam semmi rosszat.allitolag egeszseges a heja,de az igaz hogy mivel szoros ezert vakbelgyulladast okozhat.ugyanakkor egy egeszseges emberi szervezet elbanik a hejaval is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!