Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi ért van ez? (kérdés túlrövid )

Mi ért van ez? (kérdés túlrövid )

Figyelt kérdés
manapság tul sokat eszem nem vagyok éhes és kívánok minden kaját és soha nem érzem úgy hogy tele ettem volna magam és úgylátom híztam is mért van ez ? 13/L
2012. febr. 18. 20:31
 1/10 bánomisén ***** válasza:
Mert növésben vagy, ráadásul jó hideg tél is van, kell a szervezetnek az energiapótlás. Egyél csak, majd tavasszal úgyis lemegy rólad.
2012. febr. 18. 20:37
 2/10 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. febr. 18. 20:42
 3/10 anonim ***** válasza:

Első második fele marhaság.

Egyél csak, tavasszal úgyis lemegy rólad - persze, majd a kilók rájönnek, h hopp, tavasz van, tűnjünk már el, v mi? Csak óvatosan egyél, és egészséges ételeket, és mozogj, különben elhízhatsz.

2012. febr. 18. 21:23
 4/10 bánomisén ***** válasza:

A harmadik nem gondol abba bele, hogy tavasszal többet mozog mindenki és akkor bizony lemennek a kilók. Ráadásul, aki növésben van, az nő is, tehát nem látszanak meg rajta a kilók.

Mielőtt lemarházol valakit, kedves harmadik, légy kedves gondolkodni... :-)

2012. febr. 18. 21:32
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem marháztam le senkit, a válaszra reagáltam. Értő olvasás.

Furcsa mód rólam nem olvadnak le csak a "tavasz" miatt a kilók. A kérdezőről miért mennének? Attól, mert tavasz van, ugyanúgy tespedhet egész nap a szobájában, suliban, nulla mozgás nélkül, és akkor hiába várja a csodát.

A növés része okés, de honnan tudod pl., hogy nem érte el a végleges magasságát a kérdező? Akkor ez az elméleted megint megdőlt.

2012. febr. 19. 11:35
 6/10 anonim ***** válasza:

Ja, és még valami.

Gyakorlós sulivédőnőként elég sok "növésben lévő" elhízott gyerekkel találkoztam. Kb. az osztályok fele eli van túlsúlyos diákokkal. Mindegyik két pofára kajál, mert "még növésben van, majd kinyúlja magát", sport nuku, és egytől-egyik elhízottak.

2012. febr. 19. 11:38
 7/10 bánomisén ***** válasza:

11:35

"Nem marháztam le senkit"

Valóban? :-)

"Első második fele marhaság."

Gondolkodó, tudatos írás, amire később is emlékszünk... vagy legalább visszaolvassuk :-)

2012. febr. 19. 13:16
 8/10 bánomisén ***** válasza:

Kedves másokat ismeretlenül lemarházó válaszoló, miből gondolod, hogy egy 13 éves kislány máris elérte a végső magasságát? Az esetek 99 %-ában azért ez nem így van.

Ahogy mondtam, gondolkodó írás... és figyelmes kérdésolvasás :-)

2012. febr. 19. 13:17
 9/10 anonim ***** válasza:

Te nem tudsz értően olvasni???

NEM TÉGED MARHÁZTALAK LE!

Első második fele: az első válasz második része.

Te nem vagy marha, ismeretlent nem szapulok, szimplán a válaszod második felét tartottam lököttségnek.

2012. febr. 19. 14:41
 10/10 bánomisén ***** válasza:
Ne idegeskedj, előző, inkább máskor gondold át, hogy kinek mit írsz, mielőtt leírod. Ha még tovább szabadkozol, kiderül, hogy még lököttség sem volt - ahogy nem is volt az :-)
2012. febr. 19. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!