Aki genetikailag sovány az hogy vagy milyen étrendel bír hízni?
Figyelt kérdés
ha van bevált étrendetek le bírnátok írni vgay hogy bírnák hízni?2012. febr. 13. 19:28
11/11 Lo_oser válasza:
Szia!
Én a 185cm-hez vagyok 67-69kg között...
Szerencsére gyerekkorom óta szálkás vagyok és csak az utóbbi időben jöttem rá, hogy sose voltam sovány.
Rengeteg lánynak inkább ez jön be, mint a korombeli pocakos pasik és amiatt is legyél magadra büszke, hogy velük ellentétben sokkal életrevalóbb vagy és a te szervezeted a nélkülözést is elviseli, ha kell.
A vércukorszint nagy százalékban a javunkra hajlik, a kitartásról nem is beszélve, mert nekünk nem kell 15-20kg felesleges/hasznavehetetlen plusz súlyt cipelnünk! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!