Orsolya99 kérdése:
Én 13 éves lány vagyok 158 cm és 56 kiló szerintetek súlyosan el vagyok hízva?
Figyelt kérdés
Már többen mondták hogy egy kicsit fogyókúrázzzak :(2012. febr. 13. 18:52
1/10 anonim válasza:
nem egy pici felesleg van rajtad de nem vészes
2/10 anonim válasza:
Hát ha súlyosan még nem is,de azért némi torna nem ártana. Nem rögtön fogyókúrában kell gondolkodni egy kislánynak,hanem a felesleges nassolásokat kell mellőzni, és rendszeresen mozogni!
3/10 A kérdező kommentje:
De nem nassolok és nem eszek sokat!!! eggyáltalán csoki nem is jöhet szóba éscsak vizet iszom :)
2012. febr. 13. 19:01
5/10 anonim válasza:
Nem.
Inkább sportolj, az sosem árt. A fenti paraméterekkel kövér csak úgy lehetsz, ha szelektíven rakódott le a zsírpárna.
6/10 anonim válasza:
Kiszámoltattam neked a testtömeg indexedet. Az eredmény:
Nemed: nő
Magasságod: 1.58 méter
Testsúlyod: 56 Kg
Korod: 13 év
Test tömeg indexed: 22.43 - normal!
Javasolt a normál étrend folytatása!
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!
2012. febr. 14. 18:13
8/10 A kérdező kommentje:
Csak én azért érzem magam nagyon túlsúlyosnak mert mindenki mondta a nyáron h sokat ffogytam és én is látom aki meglátott mindenki mondta de nekem csak az anyukám véleménye sámít és ő asztmondta h nem is fogytam meg hát ilyeneket mondott :(
2012. febr. 14. 18:23
9/10 A kérdező kommentje:
Ijen durván azért nem csak aztmondta h nem annyira láccik xD
2012. febr. 14. 18:43
10/10 anonim válasza:
nemvagy tulsúlyos..még épp elmegy :)
de ha fogyni szeretnél akkor sportolj rendszeresen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!