Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért lehet ez? Lehet, hogy...

Miért lehet ez? Lehet, hogy valami nagyobb bajom van?

Figyelt kérdés

Egész nap ennék és éhes is vagyok mindig. Úgy érzem mintha nem tudnék megtelni a kajával. Éjszaka is felkelek többször is, csak azért, hogy egyek. Ilyenkor általában több mindent is megeszek és csak azért hagyom abba az evést, mert álmos vagyok.

Ha pl. arra gondolok, hogy milyen régen ettem már (ez kb. 30 perc) egyből elkezd korogni a hasam. Ilyenkor szinte muszáj ennem mert rosszul leszek, ha nem eszek.

Egyébként semmit nem hízok pedig ez már 4-5 hónapja tart.

Mit csináljak? Vagy miért van ez?

2012. febr. 12. 21:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Egyébként milyen a közérzeted? Milyen az életmódod, stb. Bár ez nem természetes, az biztos. Ajánlom, írass ki az orvosoddal Vermoxot, féreghajtó. Pár napos az egész kúra, és lehet, hogy tényleg férgek okozzák. Ki kell írtani az ocsmányságokat a beleidből. De lehet más betegségeknek is előjele.
2012. febr. 12. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!