300ml olaj = hízás?
Figyelt kérdés
ma egy kinai ruhaárus megjegyezte h vékony vagyok és ,hogy reggel délbe este 100ml étolajat megiszok akkor meghízok és azt eszek mellé amit akarok ez igaz?2009. jún. 1. 21:11
1/10 anonim válasza:
meg egész nap ülhetsz a wc-n
bocsi, de szerintem ez hülyeség... inkább egyél kalóriás kajákat, minnél gyakrabban
2/10 anonim válasza:
Jobb lenne, ha elszopogatnál egy kiló disznózsírt, amellé is azt eszel amit akarsz és tuti hízni fogsz.
(Hogy akarsz meginni 3 deci olajat?!? Kihányod azonnal az egészet)
3/10 anonim válasza:
Különben is mióta hallgatsz egy kínai ruhaárusra diabetikai kérdésekben?
4/10 A kérdező kommentje:
szerinted ha halgatnék rá kérném a véleményeteket?:D
2009. jún. 1. 21:16
6/10 anonim válasza:
ha nem is hánynád ki, akkor is ülhenél a budin:), meg amúgy sem értem, hogy az olaj miért hízlalna. legalábbs olyan mrétékben
7/10 A kérdező kommentje:
amikor hazajötem megnéztem a táblázatot a flaskán 100ml=830Kcal :/
2009. jún. 1. 21:23
8/10 anonim válasza:
egy kínai ruhaárusnak mi köze van a táplálkozáshoz?? most őszintén egy kínai ruhaárusnak mihez van egyáltalán köze?? Még a orvosi diplomával rendelkezőknek sincs semmi köze a táplálkozástudományhoz. Ennyiből a falun meg mindenki azt mondja,h a pálinka az nem árt senkinek meg ami jólesik az nem árthat pl cigi, kávé, disznózsír! Most akkor cigizzek, kávézzak meg éljek falusi magyar koszton mert sztük nem árt?
9/10 anonim válasza:
abban igaza van, hogy jó energiaforrás az olaj. 100 mililiternyi 8-900 kcalt tartalmaz, tehát ha megiszol 3-at, beviszel 2400-2700 kcal-t, ami bőven több, mint amennyire szükséged van naponta. az állítás tehát megáll. ettől függetlenül nem ajánlom, mert a zsirból zsír lesz. ha hízni akarsz, inkább izmot "növessz" soksok fehérjével.
10/10 A kérdező kommentje:
ugy imádom az ellentmondó információkat:D
2009. jún. 2. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!