Szerintetek elérhető napi 0,5 kg hízás?
Elég volt. Elég volt hogy sovány vagyok, és hízni szeretnék.
Egy komoly hízó kúrába kezdenék, persze ésszerű keretek között, minél rövidebb idő alatt.
Tehát a kérdés mégegyszer.:
Szerintetek el lehet érni napi 0,5 kg súlygyarapodást?
Ha igen, ezt milyen ételekkel?
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
Hát igen. Nehéz dolog ez.
A teltebbek azt mondják hogy " milyen jó neked hogy bármit eszel, nem hízol"
Nem, nem jó nekem/nekünk.
Azért kell egy egészséges férfias testsúly.
Na jó. Lehet hogy buta kérdés volt hogy napi 0,5. Ezt úgy gondoltam hirtelen előszőr hogy na, nagy zabálások és csak úgy jönnek a kilók.
De igazatok van. Inkább maradok a sportnál(talán akkor kondi), és a minőségi étkezésnél.
Köszönöm a válaszokat, további szép napot!;)
stria=A csíkok jellemzően nagy hízás és fogyás után jelentkeznek, esetleg éppen ezért terhesség következtében, vagy ha valaki túl intenzíven folytatja a testépítést.
Testépítő haveromnak ilyenek vannak a hátán.
Akkor hagyjuk ezt a 0,5 kilós napi gyors súlygyarapodást :D
1 kg hízáshoz 7500 fölösleges kalóriát kell bevinned. Tehát ha a napi kalóriaszükségleted 2000 kalória és 500-at letornázol, akkor napi fél kg hízáshoz 2000+500+7500/2= 6250 kalóriát kell megenned. Naponta. Ez több mint háromszorosa a "normálisnak". Elvileg ha 3-szor annyit eszel, mint eddig, hízol.
Persze nem ártana egy kivizsgálás sem, pajzsmirigy, cukor, nem ezek miatt vagy-e sovány, mert amíg a probléma okát nem találják meg és nem kezelik, egy dekát sem tudsz hízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!