Olajos étel miatti hasmenés esetén mit egyek?
Tegnap délben házi lángost ettem, puha volt és olajos. Már bánom. Kb. két-három órája görcsöl a hasam, fél órát ültem a vécén... (Elég ijesztő, mert mindig székrekedésem van, ez meg... ááá!)
Meg felpuffadtam, egy picit.
Mit javasoltok, mit egyek? Vagy valami házi praktika?
Gyógyszer és effélék nincsenek itthon, a vécéügy miatt kimenni sem tudok a házból; a legközelebbi gyógyszertár meg 20 perc séta. Esetleg van valami bármilyen konyhában megtalálható dolog, ami jót tesz? :/
Natúr, párolt rizs, főtt krumpli, semmi fűszeres, zsíros, olajos. Esetleg ropi, ha van otthon. Pár kocka étcsoki.
De a biztos a gyógyszer lenne.
Dietazz! hejaban fott burgonya, de sutni is leeht, ezt lehet fogyasztani joghurttal, igy nem lesz iztelen pl. parolt rizs, banan.
Koromvirag-kamillateat fogyasszal, amit nem edesitesz, ez szinten nyugtatolag lesz a gyomorra, de mar tisztito hatasa is van, ezt keverheted csalannal is, tehat teakevereket keszitesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!