Mit csináljak ha nem akarok este enni? :S
Figyelt kérdés
nagyon éhes vagyok de 6 után nem szeretnék enni. de pl. ma is már 9 óra van de nagyon éhes vagyok.:S folyamatosan vizet iszok.. már 1 litert megittam félórán belül és csak folyamatosan iszok.. de nem múlik az éhség. mit lehet tenni ellene?:/ amitől nem hízok.xd2012. febr. 5. 21:12
1/5 bánomisén válasza:
Bőséges reggeli, normális ebéd, rendes uzsonna és akkor nem leszel ennyire éhes 6 óra után. Lehet, hogy ma valamelyik, vagy esetleg ezekből több is elmaradt. Egyél egy banánt vagy egy kis sajtot magában vagy valami zöldséget nyersen, azzal nem ártasz magadnak és legalább lecsillapítod a gyomrod.
2/5 A kérdező kommentje:
hát de reggeliztem, ebédeltem és fél 6kor vacsoráztam:S
nemtudom mitől lehetek éhes.:/
de nem akarok gyümölcsöt enni, attól csak még rosszabb lesz xd
2012. febr. 5. 21:21
3/5 bánomisén válasza:
Csak gyümölcsöt említettem volna? Szerintem nem... Ha fogyózni akarsz, akkor káposztás cvekedlit vagy töltött paprikát mégsem javasolhatok éjszakára... Rágj el egy répát vagy karalábét.
5/5 anonim válasza:
Egyél, bammeg! Hogy lehet valaki ennyire szerencsétlen? Miért koplalsz 12-13 órán át? Normális vagy? Nem.
Én is hatkor vacsiztam, de most iszogatom a tejet, meg bekaptam pár szem diót, mert kajás voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!