Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez a süti mennyire hízlal?

Ez a süti mennyire hízlal?

Figyelt kérdés

Sütöttem ma "kekszecskéket" ezekből a hozzávalókból: búzakorpa, feleannyi kókusz, tojás, reszelt alma, méz, icipici tej.

Összegyúrtam, a végén egy minimális lisztet szórtam hozzá, hogy jobban összeálljon, de tényleg keveset.

De semmi cukor nicnsen pl benne

2012. febr. 4. 11:57
 1/4 anonim ***** válasza:

ez nagyon tetszik:))

Szerintem egészséges és szükséges is a szervezetnek, le is írom a receptet. Azért arra figyelj, hogy ezt se az esti órákban egyed. Mert van benne összetett szénhidrát.

Én is szoktam ilyen kreálmányokat csinálni és azt figyeltem ha legkésőbb du17-ig eszem még fogyok is mellette. Persze nem korlátlan mennyiségben kell enni:)

2012. febr. 4. 12:09
 2/4 anonim ***** válasza:
NINCS OLYAN HOGY HÍZLAL
2012. febr. 4. 18:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Na megsütöttem a kekszecskéket:),első válaszoló vagyok.

annyit változtattam, hogy nekem nincs itthon búza korpa, hanem zabpelyhet daráltam, az olyan mint a zabkorpa állagra. Fele fele arányban kevertem kókusz reszelékkel, tettem bele egy kis mézet, 1 almát finomra reszelve, 1 tojást és egy kis tejet meg kevés teljeskiőrlésű rozs lisztet. Összegyúrtam és kekszecskéket sütöttem belőle:)

Nagyon fini, köszi az ötletet.

2012. febr. 5. 18:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy bejött :)
2012. febr. 7. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!