Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Táplálkozás segitség?

Táplálkozás segitség?

Figyelt kérdés
14 éves fiu vagyok és a sulyommal vannak gondok ... 46kg vagyok és ez engem nagyon zavar. rendszeresen étkezem , általában azt eszem ami itthon van, tészta, rakott krumpli meg minden normális közönséges étel... aza problémám h nem hizok bármit cisnáálok.. azt mondják gyors a tápanyag cserém, volt már olyan h egyik nap 48 kg voltam másnap 43 pedig ettem.... Mit kellene tennem ez ügyben... az osztálytársam ugyanolyan mint én kb ugyis étkezik meg ö naponta 1x eszik akkor is amit talál nem figyel az étkezésére és mégis rendes alakja van .. mit ajánlotok?
2012. jan. 21. 18:03
 1/2 anonim ***** válasza:

most nyúlsz meg, hidd el majd pár év múlva eléred a normális súlyod, addig is egyél változatosan, rendesen-teljes kiőrlésű kenyerek, zabpehely, krumpli, rizs, gyümölcsök, zöldségek, hüvelyesek, gombák, tej és tejtermékek, túró, joghurt, sajtok, husok, halak, máj, tojás, rendes főtt étel ebédre és/vagy vacsorára, reggeli rántotta rozskenyérrel, vagy zabpehely joghurttal, gyümölcsökkel, szendvics sonkával, sajttal, zöldségekkel, vacsi ugyanez vagy ha marad az ebédből leves és második fogás, kerüld a chipse, rágcsákat, csokikat, gyorséttermeket, üdítőket, igyál vizet, ásványvizet, teát, tejet mozogjál-de nem kell túlzásba vinni

és türelem:)

2012. jan. 21. 19:58
 2/2 A kérdező kommentje:
megfogadom a tanácsodat! és köszönöm szépen .)
2012. jan. 21. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!