Hol lehet rendelni chiliburner fogyokurás tablettákat az interneten?
Dániában nincsenek ilyen agyament baromságok? :O
Akkor énis kiköltözök!
mióta létezik Dániában olyan billentyűzet, amin van "é" és "á" betű. Merthogy senki ne mondja nekem, hogy a repülőn cipeli magával, amit 10 euróért kint megvehet. Ezt a kérdést innen írták.
Nem furcsa, hogy cikizős véleményírónk azonnal 25 percen belül reagál egy olyan kérdésre, amit az egész országban még senki sem látott. Nekem az a véleményem, hogy a kérdést és választ is ugyanaz a személy írta. Cikizőském lebuktál.
Elég gáz, hogy a véleményed közepén egy konkurens fogyókúra szer hatalmas reklámja látható. Jobb ha hallgatsz.
A reklám a gyk.hu oldalon van, nem én teszem oda zsenikém :D
Nyilvánvalóan én vagyok a kérdező mert 25percen belül megláttam 1kérdést.
Elárulnám hogy minden ami zsírégetést igér kamu.
"mióta létezik Dániában olyan billentyűzet, amin van "é" és "á" betű. Merthogy senki ne mondja nekem, hogy a repülőn cipeli magával, amit 10 euróért kint megvehet. Ezt a kérdést innen írták.
Nem furcsa, hogy cikizős véleményírónk azonnal 25 percen belül reagál egy olyan kérdésre, amit az egész országban még senki sem látott. Nekem az a véleményem, hogy a kérdést és választ is ugyanaz a személy írta. Cikizőském lebuktál.
Elég gáz, hogy a véleményed közepén egy konkurens fogyókúra szer hatalmas reklámja látható. Jobb ha hallgatsz."
Ha nem hiszed gyere daniaba es latogass meg bunko !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!