Sportolok és eszek rendesen, miért nem nőiesedik a testem?
Figyelt kérdés
Azért kezdtem el sportolni,mert sokan azt javasolták hogy mivel nagyon sovány vagyok,ha izmosodom formásabb,csinosabb leszek.Futok,úszok,röplabdázok.A lábaim,karjaim izmosodtak,a hasam is izmosabb lett,a fenekem is.Ennek ellenére is ugyanolyan gebének látszok mint előtte.Annyi a különbség hogy most 48kg vagyok azelőtt 43 voltam.Én úgy érzem mindent megteszek azért hogy nőiesedjek,még sem sikerül.Mit csinálok rosszul?2012. jan. 14. 20:30
1/2 anonim válasza:
Enni kell, nem sportolni. A nőies test ugyan is attól nőies, hogy van egy kis felesleg, nem az izomtól. Ez így inkább férfias jelleg. A sportolással eltünteted az a zsírréteget, amit megettél.
2/2 anonim válasza:
A sok sporttól soha nem leszel nőies. Kevesebb sport,normális étkezés, nem a ma divatos egészségesnek nevezett kaják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!