Szándékosan mérgezett ételekkel "etetnek" minket? Vajon a H1N1-et is azért "indították el", hogy még többen haljanak meg?
Első fluoros "elmélete" hülyeség. A fluor egy fontos nyomelem, ami kell a csontfejlődéshez és a fogzománc épségéhez (nélküle szétrohadnak a fogak). Sok országban ezért fluorozzák is az ivóvizet.
Az más dolog, hogy túladagolva már vannak toxikus hatásai, mivel minden nyomelem veszélyes nagy mennyiségben, például ott van a vas. Hiányában vérszegénység lesz, ha túladagolják, akkor a hasnyálmirigyet, májat és szívet károsítja.
De hasonló szabályok vonatkoznak az összes nyomelemre.
Kérdezőnek: mivel mérgezik az ételeket? És kik? És miért? Például Európa lakossága jelenleg mindenhol csökken, szóval miért kellene az, hogy többen haljanak meg?
A H1N1-ről pedig annyit, hogy naponta sokkal többen haltak meg közlekedési balesetben, mint ebben. Több millió fertőzött volt és néhány ezer halott, ami arányiban nem nagyon veszélyes. Van jó néhány más vírus, amik több mint 90%-ban halálosak, ha szándékosan indatana valaki el egy járványt, akkor ilyet indítana...
Egy fogorvos mondta a fluorról: "az emberi szervezet legkeményebb anyaga a fogzománc. Mi hatol be ebbe egy két perces fogmosás alatt? Semmi." A gyomorba és a vérbe kerülve viszont idegméreg. Hát ennyit a fluorról.
Az adalákokat nem mérgezésből teszik az ételekbe, hanem spórolásból, a minnél nagyobb haszon érdekében. Mi meg megesszük. Nem az ember számit, csak a profit!
nem kell elméleteket gyártani, ha ennyire félsz térj át a vega étrendre, és csak paraszt nénitől vásárolj.
Már annyiszor felröppent ehhez hasonló elméletek, hogy kiakarják pusztítani a magyarokat. Ha képes vagy ekkora marhaságokat elhinni, ez a te bajod.
Az ételekbe szánt adalékanyagok a jobb profit és a spórlás miatt van. Rendszerváltás előtt volt minőségi felvágott, jó sütik amik nem voltak teli mindenféle E-s szarral.
Amerikai módra itt is elszaporodtak a műkaják, azok a félkész és késztermékek, ami teli van ízfokozókkal, sóval, cukorral, tartósítószerekkel, hidrogénezett növényi zsírral, hogy jobb íze legyen és etesse magát. A csokitól kezdve a szalámikig minden teli van ilyenekkel. Még az állateledelekbe is teszek ilyen sz*rokat hogy az állat függőséget kapjon.
A spórolás miatt is vannak érdekes dolgok az ételekben: aroma, szója, növényi zsír, bőrke egyéb töltőanyag terméktől függően.
Mindezek nem egészségesek, mivel tápanyaghoz nem jutunk, de viszont olcsók, ha viszont drága, akkor finomnak is kell lennie, abba is tesznek ilyen "vágyserkentő" anyagokat, hogy később is mindig ezt vedd "mert finom".
FLUORID!!!
Nem fluor!!!
Aki nem tudja mi a különbség az üljön vissza általános hetedik osztályba.
Ez olyan mint a klór/klorid.
Klórt nem nagyon fogyasztunk, persze volt aki megpróbálta, EGYSZER, de a nátrium-klorid, más néven konyhasó már elengedhetetlen a szervezet működéséhez.
A fluor igen, de a fogkrémekben lévő nátrium-fluorid nem mérgező. Az más kérdés, hogy mennyire van belőle szükségünk. Ha meginnék 5 liter sós vizet akkor nem biztos hogy jót tennék magamnak vele, pedig nem mérgező.
Tanuljuk már meg ezeket az alap dolgokat mielőtt összeesküvés elméleteket gyártunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!