Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől lehet? Hogyan lehet...

Mitől lehet? Hogyan lehet megoldani azt a problémát hogy nagy wc-zés után úgy érzem nem ürültem ki teljesen de már nem kell?

Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 19:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Igyál meg naponta kétszer egy evőkanál almaecetet egy poház vízben oldva. Meglágyítja a székletet, emellett még

lugosít is.

2012. jan. 13. 19:59
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megijeszteni, de olvastam valami olyasmit, hogy ez mintha a végbélrák tünete lenne. De persze biztos mástól is lehet. Talán érdemes lenne proktológushoz elmenni.
2012. jan. 13. 20:03
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm remélem segít mert ez annyira idegesítő érzés!
2012. jan. 13. 20:04
 4/13 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a Colonix-ot. Rátalálsz a neten, rengeteget reklámozzák. Sok történetet is olvashatsz, kinek miben használt.
2012. jan. 14. 09:37
 5/13 anonim válasza:
Próbálj meg jobban ellazulni, akár szánj rá több időt, olvas közben stb.. de semmiképpen ne erőltesd!
2012. jan. 16. 01:44
 6/13 anonim válasza:
Szűztea kapszula. Abszolút kiürít. Nekem bevált.
2012. jan. 17. 05:36
 7/13 anonim ***** válasza:

Nekem is ez a panaszom,de még orvosnak nem említettem/úgysem törődnek az emberrel ha nincs pénzed/.

Én akkor figyeltem fel rá amikor többet ülök nem kelek korán/most nyugdíjas lettem/ nincs egy rendszer amit a szervezetem eddig megszokott.Szerintem az állandó ülés akár a munkahelyen akár otthon "ellustítja" a végbél munkáját.Nem kell erős sportot űzni,figyeld meg a séta közben a belek nem "gyűrődnek". Egy tv műsorban láttam a fogyójuránál,hogy akiknek nem volt székletük mert kevesebbet ettek,azokat a /nem tudom a nevét a hölgynek,csak tudom egy híres sovány nő / úgy erőltette széklet ürítésre a pácienseket,hogy a wc ülve magara emeltette a térdet.Lám csodát mindegyiknek sikerült-Én azóta ezt alkalmazom. Gondolni kell arra régen mikor az emberek a mezőn dolgoztak nem szaladtak haza ezért,hanem leguggoltak és elvégezték könnyen a "szükségleteiket",ezt hallva ez jutott eszembe.Próbáld ki minden nap egy időben kelj fel és szoktasd hozzá szervezetedet is.

Sok sikert!

2012. jan. 18. 08:04
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

XD ekkora barmot XD ilyet szol végbél rák XDDDDDD

Amlehet hogy idegesító de ez van akk majd a kövi adaggal kijön... hát nem?

2012. jan. 19. 08:35
 9/13 anonim ***** válasza:
Szedj Goji bogyót! Hétvégén kezd, mert lehet,hogy gyors lesz a hatása! Deni-papi
2012. jan. 19. 10:24
 10/13 anonim ***** válasza:
Két d-vel kezdd a bogyószedést.
2012. jan. 19. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!