Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha a hallásvizsgálat nem...

Ha a hallásvizsgálat nem mutatott problémát, de én mégse sokszor nem hallom teljesen amit mondanak vagy szólnak egyáltalán, az mért lehet?

Figyelt kérdés
2009. aug. 1. 12:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy esetleg el kéne menni egy fülmosásra? időnként el kell menni, mert begyűlik a zsír és attól is lehet.Amit már fülpiszkával nem lehet kiszedni. Nekem anyumnak volt ilyen és elment kimosatni egy csomó cucc kijött és rendbe jött a hallása is.
2009. aug. 1. 13:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy fülorrgégész észrevette volna ha nem hall a zsírtól :) Annyit megtehetsz, hogy magánrendelőbe mész ha nem ott voltál, az mindig alaposabb
2009. aug. 1. 13:14
 3/7 anonim ***** válasza:

ha nem azt nézte konkréten a fül orr gégész akkor nem, ugyanis a hallójáratba lát csak be a lámpájával a mőgé már nem.

Egészségügyben dolgozom onnan tudom. Első válaszoló vagyok

2009. aug. 1. 13:17
 4/7 A kérdező kommentje:

Amikor elmentem a fülészetre, akkor belenézet a fülembe és azt mondta, hogy tiszta, nem tudom, hogy erre gondoltatok-e vagy van más vizsgálat is. Azt mondtam neki, hogy nem értem sokszor, hogy mit mondanak nekem és vissza kell kérdezzek. Ezután elküldött a kézemelkedős hallásvizsgálatra és ott azt mondták, hogy nem találtak hibát.

Már arra gondoltam, hogy lehet, hogy nem is a fülemmel, hanem az agyammal van akkor valami?

2009. aug. 1. 13:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszoakat!
2009. aug. 1. 13:58
 6/7 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok.

Szerintem kérj egy olyan vizsgálatot (sajnos nem tudom mi a neve:) ) ahol egy műszert dugnak a füledbe, ami aztán kinyomtat egy leletet és arról meg lehet állapítani

2009. aug. 1. 14:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm, kinyomozom hétfőn, hogy mi lehet a neve és utánanézek. Csak még szombat van, addig idegesekedemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
2009. aug. 1. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!