Gyomorrontás általában mennyi ideig tart?
Figyelt kérdés
anyukám csütörtök óta beteg, aznap ment a hasa, adtam neki B6-vitamint, laktoprotektet, és benuront,(csak a benoron mulasztotta a fájdalmat, a nospa nem). Hétvégén még elég rossz paszban volt, az ügyeletet kihívtam hozzá, de csak nospát kapott injekcióban, kekszet, banánt etettem vele, meg húsleves levét. azóta a panasz annyi, hogy hasmenése, nincs de nagyon fáj a gyomora. Hétfőn elmentünk az orvoshoz, ami kb annyit ért mintha én vizsgáltam volna meg, csak diétát mondott neki, ennyi. 10 óránként újból rájön a hasfájás, de sírás szintjén, és csak a gyógyszer bevétele után múlik el. meddig tart egy gyomorrontás, vagy mit csináljak már vele? olyan beteg :(2012. jan. 3. 17:50
1/2 anonim válasza:
ezt az oldalt nezd meg, hatha kapsz valamit. anyukadat meg oszinten sajnalom, meg teged is. most nagyon rosz lehet neked. :(
2/2 A kérdező kommentje:
azóta kórházba került, gyomorfekélye volt, és hegesedést találtak :( már jobban van
2012. jan. 9. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!