Úgy érzem el vagyok savasodva, - mi a legjobb, leghatékonyabb megoldás?
A test ph értéke állandó. Súlyos betegségek (pl. rák) esetén változik meg a ph értéke, és ha meggyógyítanak, akkor visszaáll. De a lúgosítás nem fog meggyógyítani, ez csak mese.
Más dolog, amikor "sok a savad". Ez a gyomor betegsége, enyhébb esetben elég rá valami kekszfélét enni, esetleg elkerülni bizonyos ételeket, amik savat csinálnak (pl. hagyma, paprika - egyénfüggő), vagy ha nagyon egészségtelenül táplálkozol, akkor megváltoztatni a táplálkozási szokásokat. Súlyosabb esetben orvosi kezelésre, gyógyszerre van szükség.
Hiába reklámozzák, a fogyást sem a "lúgosítás" idézi elő. "Véletlenül" azok az ételek lúgosítanak, amik alacsony kalóriatartalmúak, és azok savasítanak, amik baromira hízlalnak. Nyilván fogyni fogsz, csak nem fogyókúrának fogod hívni.
Kérdezz meg egy belgyógyászt, ugyanezt fogja mondani.
Én is a citromot tudom ajánlani.ezaz egyetlen olyan savas étel, amely a szervezetben átalakul lugossá, ha jól tudom.
Negyedik válaszoló, neked meg köszi a hasznos infókat:)
"ezaz egyetlen olyan savas étel, amely a szervezetben átalakul lugossá"
A fa meg vaskarikává.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!