Hogy aljátok meg hogy nem zabáltok egész nap? Én egész nap tvzekzabalok. Olyan nehéz megállni nektek nem? Mit tesztek ellene?
Sehogy.
Negyedik napja zabálás van.
Pénteken céges buli,ettünk-ittunk ameddig birtunk.
Szombat délelőtt pihi,este pároméknál vacsi,illett nem otthagyni amit kiszedtek,plussz süti.
Vasárnap nagymamáméknál ebéd,3 fogás és sütemény,gyakorltilag mintha libát tömött volna.És felpakolt rendesen,3 heti kaja megvan.
Este azt ettük,eszméletlen finom.
Ma pároméknál családi ebéd,ami délután végig sütizéssel zárul,ma már pukkadok,mérlegem jó hogy nincs,de még itt van előttem nagyim sütije,azt zabálom.
És holnap meló,kolléganők hoznak sütit.
Ha elfogy a nagyitól kapott kaja,onnantól szolidan főzök,fejenként 5 kiló biztos feljött :D
Nekem pl. nem feneketlen a gyomrom. Tudod, a pohár is túlcsordul, ha sok vizet öntesz bele. Na, amikor már a torkodat kaparja, ne folytasd az evést, mert csúnya vége lesz.
Az egész napos tévézés ellen pedig kitaláltam az egész napos internetezést. Nekem bevált.
Ja, besértődnek, mert nem zabálok?
Lesz.rom, nekem meg az a sértő, h folyton tukmálnának. Ocsmány dolog. Mondjuk tukmáljanak, meg tömjenek, az ő ölükbe hányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!