Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy aljátok meg hogy nem...

Hogy aljátok meg hogy nem zabáltok egész nap? Én egész nap tvzekzabalok. Olyan nehéz megállni nektek nem? Mit tesztek ellene?

Figyelt kérdés
2011. dec. 26. 21:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Én ma 3 félét főztem, mert az elmúlt két napban az én és párom szüleinél voltunk, itthonra is kellett kaja. Mire megfőzök, én már nem vagyok éhes. :D süti sütésnél ugyanez van, megtelítődök az illatokkal. Tévét nem nézek, mert nincs tévénk, de ha filmezünk, mi is szoktunk nasizni, megkajáljuk a sok finom sütit, amit csináltam.
2011. dec. 26. 21:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Kinn vagyok a levegőn, napi 9 órán át, és dolgozom. :)
2011. dec. 26. 21:34
 3/10 anonim ***** válasza:

Sehogy.

Negyedik napja zabálás van.

Pénteken céges buli,ettünk-ittunk ameddig birtunk.

Szombat délelőtt pihi,este pároméknál vacsi,illett nem otthagyni amit kiszedtek,plussz süti.

Vasárnap nagymamáméknál ebéd,3 fogás és sütemény,gyakorltilag mintha libát tömött volna.És felpakolt rendesen,3 heti kaja megvan.

Este azt ettük,eszméletlen finom.

Ma pároméknál családi ebéd,ami délután végig sütizéssel zárul,ma már pukkadok,mérlegem jó hogy nincs,de még itt van előttem nagyim sütije,azt zabálom.

És holnap meló,kolléganők hoznak sütit.

Ha elfogy a nagyitól kapott kaja,onnantól szolidan főzök,fejenként 5 kiló biztos feljött :D

2011. dec. 26. 21:36
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem pl. nem feneketlen a gyomrom. Tudod, a pohár is túlcsordul, ha sok vizet öntesz bele. Na, amikor már a torkodat kaparja, ne folytasd az evést, mert csúnya vége lesz.

Az egész napos tévézés ellen pedig kitaláltam az egész napos internetezést. Nekem bevált.

2011. dec. 26. 21:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Akaraterővel, mondjuk. És létezik egy olyan szó, h NEM, ami csodákra képes.
2011. dec. 26. 21:48
 6/10 anonim ***** válasza:

Ja, besértődnek, mert nem zabálok?

Lesz.rom, nekem meg az a sértő, h folyton tukmálnának. Ocsmány dolog. Mondjuk tukmáljanak, meg tömjenek, az ő ölükbe hányok.

2011. dec. 26. 21:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát most az ünnepekkor énis tv-zek és zabálok. Azt ajánlom hogy igyál sok folyadékot, az valamilyen szinten csökkenti az éhséget. ha enni támad kedved inkább igyál meg egy pohár valamit.:)
2011. dec. 26. 21:51
 8/10 Alex4659 válasza:
Én azt tartom, hogy mértékkel semmi nem lehet káros (persze a mérgeket leszámítva, de most nem erről szól a fáma). Próbálj meg rendszert vinni az étkezésekbe, bármilyen furcsán is hangzik. Mindenkinek más az "elviselhető" étkezési szokás. Reggelizni nem szoktam. Ebédelni bőségesen, vacsora meg (ahogy mondani szokták), mint a kutya vacsorája. Vagy van, vagy nincs. Persze ha "nagyon" éhes vagyok, akkor eszek egy almát, vagy egy szelet kenyeret, mert korgó gyomorral nem tudok elaludni. Természetesen mindenkinek magának kell kitapasztalnia, hogy milyen étkezéssel tudja kordában tartani a "zabálást".Törekedjen arra, hogy lehetőleg mindíg ugyanabban az időben étkezzen. Ezzel a szervezetét is hozzá szoktatja, hogy a megfelelő időben meg fogja kapni a táplálékot.
2012. jan. 1. 12:35
 9/10 anonim válasza:
Fejben dől el minden, akaraterő nélkül nem megy, az pedig csak rajtad múlik! Az ünnepek alatt nekem is habzsi-dőzsi volt...de az ünneknek vége...jönnek a hétköznapok...én pl. pont most vagyok egy jó kis ugrálókötelezés után. És ez nem csak a testnek jó, hanem a léleknek is...az önbecsülésnek. Ha nem állsz fel a tévé elől, úgy nehéz lesz változtatni. Én pl. egy időben azt csináltam, hogy elindítottam egy másfél órás filmet és közben a tévé előtt szobabicikliztem és közben néztem a filmet. Asszem egy fokkal célravezetőbb mint csak zabálni a tévé előtt. Sok sikert és kiartást kívánok neked.
2012. jan. 1. 16:03
 10/10 anonim válasza:
Mozdulj ki a tv elől, menj csavarogj a városban, kirándulj, sportolj stb...
2012. jan. 2. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!