Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szabad Vodkát innom?

Szabad Vodkát innom?

Figyelt kérdés
Én cukorbeteg vagyok és aszt írja a kis könyvem hogy nem tartalmaz cukrot a vodka,rum és whiskyi . De az orvosom mégsem ajánlja , most akkor ez hogy van?
2011. dec. 23. 10:39
 1/3 anonim ***** válasza:
nem azért nem szabad, mert cukor volna benne, hanem ellenkezőleg, mert a tömény alkohol drasztikusan csökkentheti a vércukorszintet. és abból baj lehet.
2011. dec. 23. 10:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha félóránként méred a cukrod és korrigálsz nyugodtan ihatsz belőle valamennyit. Gondolom nem 3-400gramm a cél.
2011. dec. 23. 11:36
 3/3 anonim ***** válasza:

mértékkel, és nagyon óvatosan, de ihatsz.

a papám is cukorbeteg, de néha megiszik velem egy sört. vagy családi összejöveteleket van hogy, két felest is megiszik. pálinkát vagy konyakot.

szerintem egy felestől nem lesz bajod.

de nagyon vigyázz!!!! a pápám évtizedek óta cukorbeteg, tudja, hogy miből mennyit szabad neki!!!!!!!!

amúgy meg a rum rengeteg cukrot tartalmaz.

2011. dec. 31. 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!