Lehet hülyének néztek, de csokifüggő vagyok, amióta az eszemet tudom. Édesapám (már nem él) csokigyárban dolgozott, és annak idején kartonnal hozta haza az akkor (90-es évek) legmenőbb csokikat, amiből persze sunyi mód lopkodtam.:D Azóta a csoki a mindenem. Megesik, hogy nem is eszek rendes kaját 1 nap, csak csokit. Szó szerint zabálom, főleg mikuláskor és képes vagyok a testvéremtől is ellopni, csak mert kell. Szerencsére genetikailag nem vagyok hajlamos az elhízásra, viszont a családban jelen volt a cukorbetegség és a csokoládé miatt esélyes lehet a kialakulása + amit leművelek már kóros. Ha nem kapom meg a kedvem nagyon rossz lesz. Ingerlékeny, kedvtelen és nyávogós (fiú létemre) leszek. Nincs valami megoldás arra, hogy leszokjam? Kezd zavaró lenni. 21/f
2011. dec. 18. 18:08
1/3 anonim válasza:
nemcsak a hízás, a fogak, a csontok is legyengülnek - a túl sok cukor kivonja a csontokból a meszet.
sz. úgy lehet, hogy radikálisan eldöntöd, reggel:
ma nem eszek csokit, kakaót. És nem eszel - semmit.
Másnap reggel megint: ma nem eszek csokit, kakaót. És nem eszel semmit.Harmadik nap már nem fogod kivánni.
Tehát nem kicsit- hanem semmit. 1 - 1 napos ritmusban. 0
Ha hiányérzeted van: egy kiskanál méz. Az meg még egészséges is.
2011. dec. 18. 18:29
2/3 anonim válasza:
Érdekes, te csokifüggő vagy, nekem pedig most a napokban volt Karácsony miatt a szüleim felé egy "coming out"-om, hogy szinte mindent utálok, ami édes. Komolyan mondom, engem csokival vallatni lehetne, annyira utálom. Főleg a Milkát, ami szerintem a Habsburgok után Ausztria legnagyobb csapása.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!